Stikkord

,

image

Nå er det vel på tide med en oppdatering av bloggen. Det har vært mye arbeid i det siste både hos meg og Arne. I tillegg prøver vi å nyte litt ferie og strandliv. Her kommer en oppdatering på garasjeprosjektet hos meg.

image

For å hindre vann å komme inn i garasjen ble det lagt ned en drenslist i forkant av  garasjen. Denne er støpt fast med belegningsstein på begge sider.

image

Etter at muren var slemmet med to strøk, ble det lagt knasteplast inntil muren. Deretter ble det lagt jackon plater langs og oppetter muren. Deretter ble det fylt inntil med drenerende masse. Fikk levert 10m3 med singel fra en lokal leverandør. Var bare å bite tennene sammen og begynne å spa opp i trillebår og fordele rundt muren:-) kassa på bilde over var full når den ankom!

image

image

image

Etter at singelen var fordelt rundt muren, ble det lagt ut duk og jord oppå.

Nå var alt klart for reisverket. Det ble bestilt inn materialer fra XL-bygg på Spydeberg.

image

For å sikre at veggene ble rette mht høyden, ble det benyttet kikkert.

image

image

image

image

Takk til Anders for god hjelp og veiledning under bygging av reisverket. Noen ganger er det ålreit med hjelp fra fagfolk, slik at en er sikker på at det blir riktig utført. I tillegg går jobben mye raskere. Reisverket var oppe etter to dager!

Etter at reisverket var på plass var det klart for kle veggene med gu-gips. Da gipsen var på plass ble overgangen mellom gips og mur, samt alle skjøter og hjørner tapet.

Neste var å sette på lekter før kledningen kunne spikres på.

image

image